Evenementen

Vorige evenementen

D.B.S.G. Stylos

D.B.S.G. Stylos is de onafhankelijke studievereniging van de faculteit Bouwkunde aan de TU Delft, opgericht in 1894.

Het Delftsch Bouwkundig Studenten Gezelschap Stylos zet zich sinds 1894 in om de interesses en belangen van de student te vertegenwoordingen. Ze is sindsdien uitgegroeid tot een studievereniging met ruim 2000 leden en zo’n 130 actieve commissieleden en is daarmee een van de grootste en actiefste studieverenigingen van Nederland.

Stylos is er voor de bouwkundestudenten en vervult voor hen een platformfunctie. Dit houdt in dat zij jou de faciliteiten, kennis en begeleiding biedt om naast de opleiding activiteiten te organiseren die een meerwaarde betekenen voor de opleiding en het vakgebied. 

Onderwijs

Carrière

Paviljoen

  • Bedrijven bezoeken

  • De eerste tip van de sluier!

    Het eerste tipje van de sluier! In het ontwerp zullen we gebruik maken van licht, symbolisch voor innovatie en nieuwe ideeën. Afgelopen week hebben we daarom een aantal experts op het gebied van licht gesproken, om alle mogelijkheden én moeilijkheden bij een bepaald type licht te kennen. Over precies 3 maanden zal ons paviljoen de TU Delft letterlijk en figuurlijk in het licht zetten bij de opening van het lustrum!

TU Delft