The Journey - Dikkie Scipio, Kaan

Maandag 16 oktober 12.45 tot 13.45, @Oranje Zaal + GRATIS Lunch!

Dikkie Scipio is an architect, builder, designer, writer and founding partner of KAAN Architecten. Ze zal de Lustrum Kick-Off week openen en het weekthema ‘Explore’ introduceren. Aan de hand van haar eigen ervaring, zal ze ingaan op de meerwaarde van het verbreden van je blik en het belang van een interdisciplinair team met uiteenlopende expertises en inzichten. Ben bij de openingslezing en ontdek ‘the Journey’ van Dikkie Scipio. De lezing zal in het Engels zijn.

Digital Craftsmanship in Architecture - Wessel van Beerendonk, Studio RAP

 Woensdag 18 oktober, 12:45 tot 13:45, @OrangeHall + GRATIS lunch!

Tijdens de tweede lunchlezing van de Kick-Off week vertelt Wessel van Beerendonk, mede-oprichter van Studio RAP, over de relatie tussen Kunst, Innovatie en architectuur aan de hand van indrukwekkende voorbeelden. Denk  aan het 3D-printen met keramiek, zoals hun nieuwe gebouw 'Nieuw Delfts Blauw'. Leer meer over het gebruik van computational design en innovatieve digital fabrication methoden in de architectuur. Kom op woensdag 18 oktober naar de Oranjezaal en ontvang een gratis broodje!

A Paris Proof Pavilion - Richelle de Jong, DP6

Donderdag 19 oktober, 12:45 tot 13:45, @OrangeHall + GRATIS lunch!

Op donderdag zal Richelle de Jong haar expertise delen over Milieu en Innovatie in relatie tot architectuur. Ze zal vertellen over haar bijdrage aan The Natural Pavilion dat is ontworpen voor de Floriade in 2022. The Natural Pavilion is een toonbeeld van innovatief biobased bouwen en draagt bij aan de verspreiding en opschaling van biobased oplossingen.