Dit jaar viert de vereniging Stylos haar 130ste verjaardag, het 26ste Lustrum met als thema: Human Scale. We gaan er een onvergetelijk jaar van maken, samen met jullie! De eerste van de drie lustrum weken dit jaar is van maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober, in week 1.7!

Het thema voor het  26ste lustrumjaar van Stylos is "Human Scale," een begrip dat goed bekend is in de architecturale wereld en onder architectuurstudenten. Het draait om het unieke karakter, talenten en vaardigheden van elk individu, waarbij iedereen zijn eigen maatstaf vormt. Door deze benadering kun je je sterke en zwakke punten identificeren en jezelf ontwikkelen in die gebieden. Het doel is om samen met anderen gebruik te maken van ieders talenten en gezamenlijk effectief te opereren. Hoewel individuele ontwikkeling belangrijk is, ligt de nadruk op het collectief toepassen van ieders sterke punten. 

De lustrum 26 reis gaat naar Luxemburg stad en duurt exact 26 uur! Ga jij mee en beleef je onvergetelijke avonturen en kom meer te weten over de architectuur en stedenbouwkundige achtergrond van Luxemburg stad, met haar Paleis en kathedralen.

De 26 uur durende reis zal plaats vinden over zaterdag 21 oktober heen. Het vertrek vroeg in de ochtend en de terugkomst in Delft zondag ochtend. De deelnemerskosten zullen maximaal €62,50 bedragen en worden achteraf via incasso afgeschreven. De busreis + activiteiten zijn hierbij inbegrepen!

De inschrijvingen zullen open gaan op maandag 25 september om 12.00 uur! Wees er snel bij want er zijn maar 44 plaatsen beschikbaar en vol is vol!