Bedrijf
KCAP
Type
Internship
Locatie
Rotterdam (NL)
Branche / Vakgebied
Landscape Architecture
Vereiste taal
Nederlands
Website
http://www.kcap.eu/

Omschrijving

Stagair Landschapsarchitectuur

KCAP is een wereldwijd gerenommeerd bureau voor stedenbouw, architectuur en landschapsarchitectuur met een team van meer dan 100 mensen en meer dan 25 nationaliteiten. Wij hebben plaats voor een Nederlands sprekende, gemotiveerde en getalenteerde stagiair landschapsarchitectuur voor ons bureau in Rotterdam!
Een stage bij KCAP biedt je de mogelijkheid om in meerdere multidisciplinaire projectteams van (inter)nationale projecten te werken. Zeer diverse werkzaamheden mogelijk; van conceptontwerp en modelleren tot technische uitwerking en realisatie. Je krijgt persoonlijke ontwerpbegeleiding, bent volwaardig teamlid en je gaat mee naar projectbezoeken en afspraken.

Wij zoeken kandidaten die:
– studeren aan TU Delft, VHL Larenstein, Wageningen, of vergelijkbaar,
– team players zijn, met enthousiasme en een open houding, leergierig en ook zelfstandig kunnen werken,
– affiniteit hebben met architectuur en stedenbouw,
– de Nederlandse en de Engelse taal goed beheersen, zowel mondeling als schriftelijk,
– beschikken over goede teken- en grafische vaardigheden, zowel handmatig als digitaal,
– beschikbaar zijn voor een periode van 6 maanden, 5 dagen per week

Geïnteresseerd? Solliciteer dan door het invullen van het sollicitatieformulier op onze website, voorzien van een motivatiebrief, je CV en je portfolio (pdf max. 10 pagina’s).

Ontmoet je ons liever persoonlijk? Op 27 maart zijn wij aanwezig op BAU 2024 aan de TU Delft! Schrijf je in om ‘s ochtends kennis te maken tijdens de speeddates of kom ‘s middags langs om een praatje te maken op de Business Fair.