Bedrijf
RoosRos Architecten
Type
Stageplek
Locatie
Rotterdam (NL)
Branche / Vakgebied
Architecture
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.roosros.nl/atelier/

Omschrijving

Vacature: RoosRos zoekt ambitieuze stagiaires!

Wij zijn RoosRos Architecten, een architectenbureau met passie voor ons vak. Elke dag zetten onze meer dan zestig collega's zich in voor nieuwe benaderingen van design, duurzame oplossingen en werken ze samen aan onze ambitieuze visie. Stage lopen bij RoosRos betekent werken in een aangename werkomgeving. Met leuke, verschillende collega's in een professioneel, ambitieus team. Bij RoosRos kun je jezelf zijn en waarderen en respecteren we elkaar vanuit onze cultuur en ons familie DNA. Openheid, samenwerking en verantwoordelijkheid vinden wij erg belangrijk. We investeren in onze mensen en onze organisatie. Je bent bij ons als stagiair echt een onderdeel van onze organisatie en draagt je eigen verantwoordelijkheid. Dit vinden wij overigens vanzelfsprekend. Voor ambitieuze studenten is hier ruimte voor jouw passie! Door de diversiteit aan projecten en de vrijheid die je als stagiair wordt toegekend, kun je jezelf ontplooien en ligt er een weg aan mogelijkheden voor je open.

RoosRos Architecten staat voor Respectvol Rentmeesterschap. We voelen ons verantwoordelijk voor een leef- woon- en werkomgeving die bijdraagt ​​aan het welzijn en geluk van mensen! Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Ons werk is gebaseerd op de missie van Respectvol Rentmeesterschap. Vooral in ons beroep voelen we de plicht om voor onze wereld te zorgen en deze in de best mogelijke vorm achter te laten voor de toekomst. Onze missie is uitgewerkt langs twee lijnen: gezond en toekomstgericht, gevat in onze toekomstvisie (RoosRos2025/2030).

RoosRos is een lerende organisatie. Door innovatie en samenwerking in de bouwketen geven we vorm aan een gezonde en toekomstgerichte gebouwde omgeving. Onze dienstverlening bestaat voornamelijk uit onze kennis en kunde. Daar zit onze meerwaarde. Zo blijven we continu in ontwikkeling, bijvoorbeeld op het gebied van Arch-IT (BIM). We willen het potentieel en de ambitie van onze collega's aanboren en het beste in hen naar boven halen. Zo begeleiden wij studenten tijdens hun stage op het gebied van bouwkunde en architectuur. Ook is er ruimte voor onderzoek, bijvoorbeeld op het gebied van Parametrisch Ontwerpen. Zelfstandig én samen met andere projectleden zorg je ervoor dat RoosRos een stap verder komt binnen haar toekomstvisie.

Binnen ons team, vestiging Oud-Beijerland, verwelkomen we graag ambitieuze studenten. Wij hebben voor de komende stageperiode nog een aantal plaatsen beschikbaar voor TU-stagiairs.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor de uitgebreide beschrijving op onze website: https://www.roosros.nl/atelier/ (Talent!). Heb jij zin om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer online via de website. Graag maken we kennis met jou!