Bedrijf
rudy uytenhaak + partners architecten
Type
Traineeship
Locatie
Amsterdam (NL)
Branche / Vakgebied
Architecture
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.uytenhaak.nl/

Omschrijving

Wij helpen je graag bij een interessante praktijk leerervaring! Per semester hebben wij 1 stageplaats in ons bureau beschikbaar voor een Nederlands sprekende student van de TU.

RU+PA is een Amsterdams middelgroot, onderzoekend en creatief bureau. Vanuit ons bureau in Amsterdam werken wij in een jong hecht en enthousiast team van ruimdenkende architecten in een informele sfeer en houden we van actieve collega’s, die positief zijn ingesteld en initiatief tonen.

Wij werken vanuit het bewustzijn dat de impact van de gebouwde omgeving op het milieu, de leefkwaliteit en de toekomstverwachting van de aarde, groot is en streven daarbinnen naar verantwoorde architectuur. Circulair-, natuur inclusief- en modulair-bouwen zijn thema’s die in onze projecten veel aandacht krijgen. Onze architectuur tekent zich in contextuele, integrale, duurzame ontwerpen, waarbij detail en materialen een essentieel onderdeel zijn van onze architectuur. Wij werken aan plannen, van schetsontwerp tot aan oplevering, voor gevarieerde projecten op het gebied van stedenbouw, woningbouw en utiliteitsbouw.

Als Stagiair krijg je de kans om samen met een team van architecten aan projecten te werken van verschillende schaal variërend van stedenbouwkundige studies, architectonische plannen en de uitwerking van details voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Ook verzamel je gegevens, verricht je analyses en werk je schetsen en ontwerpen uit in BIM met Revit.

Ben jij een enthousiaste teamspeler, die nauwkeurig werkt met technisch inzicht en oog voor detail, dan is ons bureau zeker interessant voor jou.

Profiel:

  • Breed geïnteresseerd in Architectuur én Bouwtechniek
  • Opleiding Architectuur aan TU of Academie voor Bouwkunst
  • Ervaring met Revit, Autocad, Sketch-up & Adobe is een pré
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

 Wij bieden:

  • een functie voor 32-40 uur
  • een informele en inspirerende werkomgeving in ons bureau in Amsterdam
  • diversiteit in projecten
  • stagevergoeding
  • lunch 

Ben jij de collega waar wij naar zoeken? Mail dan graag je motivatie, Curriculum Vitae en portfolio (PDF max 8 mb) naar vacature@uytenhaak.nl onder vermelding van “sollicitatie junior architect” t.a.v. Marianne Bogman.