Wij bieden meerdere mogelijkheden aan om uw logo en daarmee uw organisatie onder de aandacht te brengen bij studenten. Dit kan zowel via Stylos Algemeen als via onze commissies. Indien u het graag via Stylos Algemeen zou willen, dan zou u contact kunnen opnemen met de Commissaris Externe Betrekkingen van Stylos via externalaffairs@stylos.nl

Indien u graag met één van onze commissies zou willen samenwerken, is hieronder een overzicht te vinden van de mogelijkheden en contactgegevens:

Stylos Algemeen 

Het is mogelijk om uw logo op de website van Stylos te plaatsen. Dit kan zowel in de Header als op de "partners" pagina. Bij interesse in samenwerking kan contact worden opgezocht via externalaffairs@stylos.nl 

BkBeats 

BkBeats is het grootste faculteitsfeest van Europa! Het vindt om het jaar plaats in ons eigen faculteitsgebouw en is toegankelijk voor ongeveer 3000 mensen.

Bij interesse in samenwerking kan contact worden opgezocht via bkbeats@stylos.nl

Grote Reis

Elk jaar organiseert Stylos in de zomervakantie een reis van 3 weken naar het buitenland. Zo zijn we al een keer naar Japan, Brazillië en Mexico gegaan. De studenten komen in contact met andere culturen en worden geïnspireerd door nieuwe architectuur.

Bij interesse in samenwerking kan contact worden opgezocht via grotereis@stylos.nl

Dies feest 

Deze week wordt de verjaardag van Stylos gevierd. De week bestaat uit verschillende soort activiteiten, bijvoorbeeld een feest, diner, workshop, en lezing.

Bij interesse in samenwerking kan contact worden opgezocht via dies@stylos.nl

Midzomernacht festival

Het Midzomernacht Festival is een festival in juli om met iedereen van de faculteit bouwkunde het jaar goed af te sluiten. Het feest is niet alleen voor studenten, maar ook voor alle docenten, werknemers en werkgevers van Bouwkunde. Het vindt plaats op het westplein van de faculteit, waarbij iedereen wordt vermaakt met live muziek, workshops, dans optredens en natuurlijk lekker eten en drinken.

Bij interesse in samenwerking kan contact worden opgezocht via mzn@stylos.nl

Ouderdag 

Tijdens de Ouderdag ervaren de ouders een dag uit het leven van een bouwkundestudent. Het is een dag vol leuke workshops, lezingen en rondleidingen.

Bij interesse in samenwerking kan contact worden opgezocht via ouderdag@stylos.nl

Pantheon//

Pantheon// is het tijdschrift van Stylos en bestaat uit artikelen over architectuur, stedenbouwkunde en andere studie-gerelateerde onderwerpen. Het tijdschrift wordt twee keer in het jaar uitgebracht.

Bij interesse in samenwerking kan contact worden opgezocht via pantheon@stylos.nl

SteeOwee

Dit is het eerstejaarsweekend van Stylos. Dit weekend leren de nieuwe eerstejaars Bouwkunde, de vereniging en elkaar beter kennen. Op dit evenement komen ongeveer 300 eerstejaars en 50 ouderejaars af. Aan het begin van het weekend krijgen alle nieuwe eerstejaars een shirt en goodiebag cadeau!

Bij interesse in samenwerking kan contact worden opgezocht via steeowee@stylos.nl

12H Design Contest

Stylos organiseert hiernaast ieder jaar de 12H Design Contest, waar in 12 uur tijd een ontwerpopdracht getackeld wordt, afgewisseld door een leuk en informatief programma met lezingen, activiteiten en eten.

Bij interesse in samenwerking met betrekking tot de 12H Design Contest commissie, kan contact worden opgezocht via 12h@stylos.nl