Maak kennis met het team!

Eleni Michael - Projectmanager

 

Ik ben de projectmanager van het team. Oorspronkelijk kom ik uit Cyprus en op dit moment doe ik in Delft mijn master Construction Management and Engineering. Binnen dit project ga ik over de planning en het budget. Ik wilde graag in de praktijk brengen wat ik het afgelopen jaar heb gestudeerd en van dit proces leren. Overigens is het ook de perfecte manier om mijn Nederlands te oefenen!

Vera van Maaren - Procesmanager

Om dit ambitieuze project in goede banen te leiden, bestaat de rol van procesmanager. Ik ben de gelukkige die deze uitdagende rol mag vervullen! Enthousiast stimuleer ik dit gedreven team op creatief en procesmatig gebied. In februari 2016 heb ik mijn bachelor Bouwkunde behaald met een minor in Communication Design. De komende periode is een leerzame tijd op architectonische, maar ook op communicatieve en groepsdynamische aspecten.

Jill van Remundt - Externe Betrekkingen

Als je betrokken wilt raken bij dit project of nuttige kennis/materialen beschikbaar hebt, dan kan je mij bellen! Ik zal me bezig houden met de externe betrekkingen en kijk er naar uit om in contact te zijn met een hoop bedrijven en experts. Samen maken we van dit project een groot succes!
Na twee jaar Bouwkunde gestudeerd te hebben, ben ik een half jaar gestopt om me fulltime in te zetten voor dit bijzondere project. Het is een enorme kans om de kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn studie leer, nu al in praktijk brengen. Ik heb de kans om mezelf op zo’n manier te verbreden daarom met beide handen aangegrepen!

Carlijn Beerepoot - PR

Mijn functie binnen het team is Public Relations. Afgelopen jaar heb ik mijn Bachelor Bouwkunde aan de TU Delft afgerond. Dit jaar wilde ik graag meer praktijkervaring opdoen en daarom ben ik heel enthousiast om deel uit te maken van dit project! Vanuit mijn rol zal ik ervoor zorgen dat jullie net zo enthousiast worden!

Cas de Heij - Architect

Tijdens dit project ben ik één van de twee architecten, die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp van het ‘paviljoen’. Ik zie dit project als een goede kans om ervaring op te doen, het is natuurlijk de droom van iedere bouwkunde student: daadwerkelijk bouwen wat je ontworpen hebt!

 

Jeroen Wassing - Bouwtechnicus

Het maken van een ontwerp waar ik aan heb gewerkt, vind ik één van de leukste dingen om te doen. Als bouwtechnicus is het mijn taak te zorgen dat we het ontwerp echt kunnen bouwen en dat het niet omvalt wanneer het af is.

Linde Jorritsma - Bouwtechnicus

Als een van de bouwtechnici in dit project zal ik werken aan de maakbaarheid van het project. Dit vind ik altijd een heel interessant onderwerp in een ontwerp, hetgeen wat je droomt moet toch realistisch uitgewerkt worden. In alle ontwerpprojecten in mijn Bachelor Bouwkunde was dit voorheen stiekem minder belangrijk. Het bleef altijd bij een ontwerp alleen, maar dit keer komt het er echt! Een uitdaging die ik zeker wilde aangaan en veel van ga leren.

 

Foto's gemaakt door Marcel Bilow