Locatie: Delft
Datum: 
SteeOwee 2018 | Throwbacksteen

Wat?
De SteeOwee is het Eerstejaarsweekend van Bouwkunde dat wordt georganiseerd door Studievereniging D.B.S.G. Stylos. Tijdens dit weekend is er een vol programma waarin je jouw medestudenten, je studie en de stad Delft leert kennen.Ouderejaarsstudenten zullen je hierin begeleiden als mentor. Op deze manier ben je meteen goed voorbereid op je studietijd in Delft en ken je straks al veel mensen in de collegezaal. Vrijwel iedereen die Bouwkunde gaat studeren doet mee aan dit weekend en natuurlijk willen we ook jou hierbij van harte uitnodigen. Schrijf je dus meteen in voor dit onvergetelijke weekend in Delft!

Wanneer?
Vrijdag 17 augustus t/m zondag 19 augustus is de SteeOwee 2018. Vrijdagochtend start het programma in Delft.

Wie?
De SteeOwee is voor iedereen die gaat beginnen aan zijn/haar eerste jaar Bouwkunde van de TU Delft. De SteeOwee commissie bestaat uit 8 hete studenten die weekend voor jou organiseren.

Hoe?
Aanmelden voor de SteeOwee gaat via de website van de Owee. Hier kan je je aanmelden voor de SteeOwee (introductieweekend van Bouwkunde) en de OWee (introductieweek voor studenten die in Delft gaan studeren). De inschrijvingen zijn nog niet geopend! Als je vragen hebt kan je ons mailen via steeowee@stylos.nl

Mentor worden?
Wil jij bijdragen aan het leukste weekend van het jaar? Meld je dan voor 1 mei aan om mentor te worden. Doe dit aan de hand van een origineel mentor filmpje. Het filmpje mag maximaal 3 minuten duren en moet gerelateerd zijn aan het thema (Throwbacksteen, de rest is geschiedenis) of bouwkunde. Upload het als het af is op Youtube met als naam ‘SteeOwee 2018 + namen mentoren’. AANMELDEN

Hou alvast dinsdag 8 mei en donderdag 9 mei vrij om met alle potentiele mentoren de filmpjes te bekijken. Je krijgt na 1 mei per mail te horen op welke van de twee dagen je bent ingedeeld. Kun je op één van de dagen niet, geef dit dan even door per mail. Tegen die tijd kun je ook een pizza bestellen en is er natuurlijk een biertje te drinken. De filmavond begint vanaf 18:30 uur!

Ben je nog op zoek naar een mede-mentor? Wij willen je koppelen! Vul dit formulier in en we laten 24 april weten wie jouw match is. Dan hebben jullie nog genoeg tijd om een filmpje te schieten! 

Downloads:

Coming soon!