Locatie: Oranje zaal
Datum: 
BAU 2018

Ga naar BAU.stylos.nl/ voor meer informatie en de laatste updates!

Op 27 en 28 maart 2018 vindt de vierde editie van BAU plaats op de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Delft. Business at University is de bedrijvendag voor zowel bachelor als master studenten van studie Bouwkunde. 

Het doel van de bedrijvendag is om studenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Via verschillende activiteiten kunnen studenten zichzelf oriënteren op de arbeidsmarkt of gericht op zoek gaan naar een stage of (bij)baan.

Voorafgaand aan BAU worden elk jaar verschillende pre-events georganiseerd, maar het hoogtepunt van BAU is de bedrijvenmarkt. De markt wordt gehouden op de faculteit en is toegankelijk voor alle studenten. Naast de markt zijn ook de speeddates een belangrijk onderdeel van BAU. In deze korte één-op-één gesprekken kunnen studenten direct contact leggen met bedrijven die interessant voor hen zijn. BAU bestaat daarnaast uit casussen waarmee studenten inhoudelijk bezig zijn met een ontwerpprobleem van een bedrijf. 

Door middel van al deze activiteiten probeert BAU de schakel te zijn tussen de student en de praktijk. Naast dit willen we elke richting aan bod laten komen bij BAU.