Als studievereniging hebben wij de taak om bouwkundestudenten dichter bij de praktijk te brengen. Wij streven er naar om het contact tussen studenten en bedrijven te stimuleren, door verscheidene activiteiten te organiseren. Wij proberen in samenwerking met bedrijven meer praktijkervaring toe te voegen aan de opleiding op onze faculteit. Hebt u ideeën, initiatieven, aanmerkingen of interesse in een samenwerking, neem dan vooral contact met ons op!

Business at University (BAU)

Business at University bestaat uit twee bedrijvendagen voor bachelor- en masterstudenten van de opleiding Bouwkunde aan de TU Delft. Het doel van de bedrijvendagen is om studenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Via verschillende activiteiten kunnen studenten zichzelf oriënteren op de arbeidsmarkt of gericht op zoek gaan naar een stage of (bij)baan.

Voorafgaand aan BAU worden elk jaar verschillende pre-events georganiseerd, maar het hoogtepunt van BAU is de bedrijvenmarkt. De markt wordt gehouden op de faculteit en is toegankelijk voor alle studenten. Naast de markt zijn ook de speeddates een belangrijk onderdeel van BAU. In deze korte één-op-één gesprekken kunnen studenten direct contact leggen met bedrijven die interessant voor hen zijn. BAU bestaat daarnaast uit casussen waarmee studenten inhoudelijk bezig zijn met een ontwerpprobleem van een bedrijf. Door middel van al deze activiteiten probeert BAU de schakel te zijn tussen de student en de praktijk. Hierbij willen we elke mogelijke  richting aan bod laten komen bij BAU, van elk van onderstaande categorieën zullen er bedrijven aanwezig zijn.

Kijk de korte informatievideo hieronder of lees meer over BAU.