Bedrijf
RoosRos Architecten
Type
Stageplek
Locatie
Rotterdam (NL)
Branche / Vakgebied
Architecture
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.roosros.nl

Omschrijving

VACATURE: RoosRos zoekt ambitieuze stagiairs!

Wij zijn RoosRos Architecten, een architectenbureau met passie voor ons vak. Elke dag zetten onze zestig collega's zich in voor nieuwe benaderingen van design, duurzame oplossingen en werken ze samen aan onze ambitieuze visie. Nieuw talent verwelkomen wij graag! Werken bij RoosRos betekent werken in een prettige werkomgeving, met leuke, verschillende collega's in een professioneel, ambitieus team. Openheid, samenwerking en verantwoordelijkheid vinden wij erg belangrijk. We investeren in onze mensen en onze organisatie. Je bent bij ons als stagiair of pas afgestudeerde echt een onderdeel van onze organisatie. Dit vinden wij overigens vanzelfsprekend. Hier is ruimte voor jouw passie!

Binnen ons team, vestiging Oud-Beijerland, hebben we ruimte voor ambitieuze studenten. Wij hebben per direct een vacature voor een TU-stagiair.

RoosRos Architecten staat voor Respectvol Rentmeesterschap. We voelen ons verantwoordelijk voor een leefomgeving die bijdraagt ​​aan het welzijn en geluk van mensen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. Voor huidige en toekomstige generaties.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor de uitgebreide beschrijving eens op onze website: https://www.roosros.nl/atelier/. Heb jij zin om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer via de website. Graag maken we kennis met jou!