Bedrijf
Open Kaart
Type
Internship
Locatie
Rotterdam (NL)
Branche / Vakgebied
Architecture, Urbanism
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://www.deopenkaart.nl/

Omschrijving

English version below

Open Kaart is op zoek naar gemotiveerde ontwerpers in opleiding, die zich willen onderscheiden met extra vaardigheden op het gebied van co-creatie. Zie jij jezelf als iemand die geïnteresseerd is in de wereld om je heen? Die gemakkelijk contact legt met mensen en graag ontwerpt aan maatschappelijk relevante opgaven? Wil je uitgedaagd worden om ontwerp als communicatiemiddel in een proces te brengen en neem je verantwoordelijkheid om taken op te pakken en resultaat te leveren? Dan komen we graag in contact. 

Open Kaart werkt op een vernieuwende manier aan interessante projecten waarbij bewoners en gebruikers nauw betrokken worden. Dat doen we (doorgaans) vanuit een bruisende en informele locatie in hartje Rotterdam, op loopafstand van Rotterdam Centraal. Tijdens je stage kijk je niet alleen op de bouwplaats, maar ook bij de ideevorming die voorafgaat aan een traditioneel ontwerpproces. En leer je hoe je niet alleen voor maar ook met gebruikers kunt ontwerpen.

Contact: Pieter Graaff pieter@deopenkaart.nl

Open Kaart is looking for motivated architecture students who want to distinguish themselves with extra skills in the field of co-creation. Do you see yourself as someone who is interested in the world around you? Who makes contact with people easily and likes to design for socially relevant topics? Do you want to be challenged to bring design into a process as a means of communication and do you take responsibility for taking on tasks and delivering results? Then we would like to get in touch.

Contact: Pieter Graaff pieter@deopenkaart.nl