Bedrijf
Dura Vermeer Bouw Heyma
Type
Traineeship
Locatie
Rotterdam (NL)
Branche / Vakgebied
Architecture, Building Technology, Management of the Built Environment
Vereiste taal
Nederlands
Start op
01 september 2022
Website
https://www.duravermeer.nl/werkmaatschappij/dura-vermeer-bouw-heyma-bv

Omschrijving

Innovatieve transformatie- en renovatiespecialist. Dat is Dura Vermeer Bouw Heyma. Maar je kunt ook zeggen: het meest inspirerende bouwbedrijf in de Randstad. We geven oude gebouwen een nieuw leven. We transformeren kantoren tot woningen en maken van een oude bedrijfskantine een theater. Prachtige projecten in een maatschappelijke context. Binnen de Dura Vermeer Groep geloven we in specialiseren, waarbij we tevens de kracht en de kennis benutten van het grote geheel. Dura Vermeer heeft de ambitie om te behorende tot de top 3 meest innoverende bouwbedrijven.   

Wat we doen, doen we goed. En dat komt vooral doordat we het sámen doen. Het team is bij ons dus echt wel een dingetje. We zijn met z’n honderden. De meeste collega’s hebben een bouwkunde achtergrond. Sommigen op universitair niveau, anderen vanuit de praktijk. Feit is dat we als team telkens weer prestaties neerzetten.

Wij bieden een uitdagend traineeship in een dynamische werkomgeving met volop mogelijkheden en ruimte voor je eigen ideeën. Je maakt kennis met verschillende disciplines en gaat zowel binnen de kantoororganisatie als op de projecten aan de slag. Een traineeship is de ideale vervolgstap op je studie, waarbij je kennis kunt maken met alle fasen van bouwprojecten in de praktijk. Van het samen met je team winnen van tenders, het leiden van het ontwerpteam tot het coördineren van onze bouwpartners tijdens de uitvoering.

Ben jij enthousiast en leergierig? Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken… Laat maar zien wat je kan!

Zin om te starten?
Stuur dan je CV met een motivatie waarom je graag bij ons een traineeship wilt volgen op naar f.v.d.plas@duravermeer.nl onder vermelding van Stylos - traineeship Dura Vermeer Bouw Heyma

Wat ga je doen?

Met welke disciplines van ons bedrijf je kennismaakt, hangt sterk af van jouw voorkeuren, achtergrond en ambitie. Je kunt ons traineeprogramma gebruiken om je breed te oriënteren, maar ook om jezelf te specialiseren wanneer je al precies weet welke discipline jouw voorkeur heeft.

Verder zien we graag dat je niet alleen operationele ervaring opdoet, maar ook een organisatievraagstuk in behandeling neemt. Zo leer je ook om een bepaald onderwerp op tactisch/ strategisch niveau te bekijken.

Jouw eigenschappen:

•       Je bent een enthousiaste en leergierige doorzetter met een kritische werkhouding.
•       Je bent ondernemend, proactief, onafhankelijk, creatief en ambitieus.

•       Je houdt ervan om te werken in een team en hebt een praktische instelling.
•       Je bent flexibel in de taken die je uitvoert en je kan goed werken onder tijdsdruk.
•       Je werkt nauwkeurig.

Onze wensen:

•       Afgeronde studie Bouwkunde aan de TU Delft, minimaal Bachelor afgerond.

•       Eventueel 1 à 2 jaar werkervaring.
•       Kennis van grafische programma’s is een pré.
•       Goede beheersing van de Nederlandse taal.