Bedrijf
Topos
Type
Stageplek
Locatie
Gouda (NL)
Branche / Vakgebied
Architecture
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.topos.nl/

Omschrijving

Topos is op zoek naar een enthousiast stagiaire die samen met ons multidisciplinair team aan een breed scala aan opdrachten wil werken.

Wat bieden wij

  • Stageduur van minimaal 5 maanden.
  • Begeleiding bij het realiseren van stagedoelen.
  • Betrokken bij alle aspecten en fases van het ontwerpproces, van haalbaarheidsstudie tot uitvoering.
  • Flexibele werktijden.
  • Stagevergoeding en reiskostenvergoeding conform CAO.

Wat verwachten wij

Wij zoeken een enthousiaste stagiaire ter ondersteuning van het ontwerpteam bij het ontwerpen van bijzondere projecten. Het betreft een uitdagende functie waarbij innovatief denken en samenwerken centraal staat.

  • Een proactieve houding wordt zeer gewaardeerd.
  • Ervaring met SketchUp, Adobe, grafische programma’s en 3D/BIM (Revit) is een pre.
  • Je participeert actief tijdens de diverse (interne) overleggen en communiceert helder.

 Als stagiaire bij Topos werk je nauw samen met een ervaren projectarchitect/projectleider. Je ondersteunt in het vertalen van innovatieve ontwerpen naar heldere beelden en brengt ideeën in waarmee we verder komen. Je bent in staat de visie van een architect te vertalen in goede ontwerpstudies met oog voor esthetiek en functionaliteit. Het creëren van overtuigende beelden, die ook bruikbaar zijn voor tenders, en het optimaal gebruik maken Sketchup/Revit voor diverse modelstudies zijn belangrijke aandachtspunten voor ons.

Wie zijn wij

Topos is een bureau dat zich specialiseert in stedenbouw, architectuur en bouwkunde en die zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt op het gebied van bijvoorbeeld klimaatverandering, circulariteit en duurzaamheid. Door het creëren en toepassen van slimme integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie in al onze projecten, werken wij op zo’n manier mee aan een betere toekomst voor mens en natuur.

Bij Topos werk je in een ontspannen sfeer, samen aan projecten die variëren in omvang, aard en complexiteit. Er is een grote individuele vrijheid om het werk op een eigen wijze in te vullen, waarbij gevarieerd thuis en op kantoor gewerkt kan worden. Wij zijn een full-service bureau en verzorgen alle architectonische en bouwkundige diensten van ontwerp t/m BIM-engineering en bouwbegeleiding. Daarnaast ontwikkelen wij ons sterk op het gebied van stedenbouw. We creëren prettige plekken voor mens & natuur, met oog op de toekomst.

Locatie/standplaats

Gouda

Heb je interesse? Reageer dan via: info@topos.nl