Bedrijf
de Architect
Type
Stageplek
Locatie
Thuis
Branche / Vakgebied
Architecture
Vereiste taal
Engels
Website
https://www.dearchitect.nl/

Omschrijving

de Architect zoekt stagiair(e)s

Word jij enthousiast van de nieuwste opgeleverde gebouwen? En ben je nieuwsgierig naar nieuwe perspectieven op architectuur? Kom dan vanaf september of januari stagelopen op de redactie van de Architect.

Al 50 jaar lang bestaat de Architect. Elke dag werken we er hard aan om het meest toonaangevende architectuurplatform van Nederland te zijn. Met elke week 5 nieuwsbrieven en zo’n 20 (nieuws)artikelen en longreads, een kwartaaluitgave van 200 pagina’s, digizines, projectbezoeken en de ARC21 Awards is elke dag op de redactie anders.

Wil jij ons helpen bij de online positionering van de Architect? Wil je ontdekken van de kracht van social media is? En vind je het leuk om aan de slag te gaan met berichtgeving rondom de ARC21 Awards? Laat het ons weten. We zoeken iemand die een semester lang 4 dagen per week beschikbaar is. We zoeken een stagiair voor het eerste en tweede semester van het komende collegejaar. 

Wat we te bieden hebben:

  • Een leuk team om aan de slag te gaan
  • Toffe teammeetings in het nieuwe hoofdkantoor in Zeist (momenteel werkt de redactie vanuit huis, maar hopelijk is er na de zomer meer mogelijk)
  • Begeleiding bij het maken, publiceren en delen van artikelen en het bijdragen aan multimediaproducties
  • Begeleiding bij je stage-opdracht
  • Een groot netwerk binnen de Nederlandse architectuurwereld
  • Veel ruimte voor initiatief, we horen graag wat volgens jou beter zou kunnen
  • Een stagevergoeding

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar hoofdredacteur Merel Pit op merelpit@vakmedianet.nl. Doe dat voor 1 juli wanneer je in september stage wil lopen en voor 1 oktober wanneer je in het tweede semester wilt. Schrijf in je mail waarom je wilt bijdragen aan de Architect en de ARC21 Awards, wat je graag wilt leren, wat je belangrijkste tip voor ons is en wat je achtergrond is. Als je een tekst hebt waar je trots op bent, lezen wij die graag. Heb je eerst nog vragen dan kun je Merel ook mailen.