Bedrijf
Spotr.ai
Type
Baan
Locatie
Den Haag (NL)
Branche / Vakgebied
Building Technology, Management of the Built Environment
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.spotr.ai/

Omschrijving

Weet jij een windveer te onderscheiden van een dakgoot? Weet je jouw kennis over gebouwen makkelijk over te dragen? Ben jij pas tevreden als alle details kloppen? Dan zoeken we jou!

Spotr.ai is een snel groeiende tech scale-up met 25 medewerkers en 42 part-time labelaars. We gaan met beeldherkenning alle gebouwen ter wereld te inspecteren om een duurzamere en circulaire wereld te realiseren! Want als je als vastgoedeigenaar niet weet wat je hebt, dan kan je het ook niet verbeteren of hergebruiken. Wij zijn op naar een nieuwsgierige en ambitieuze bouwkundige die niet kan wachten om bij te dragen aan dit avontuur.

Missie van jouw rol

Bij ons zet je jouw bouwkundige kennis en ervaring in om kwalitatieve uitkomsten voor onze opdrachtgevers te borgen. Om dit te verwerkelijken train je een jong team van 40 part-time labelaars om de juiste output te leveren. Je denkt mee over automatisering van kwaliteitscontrole en maakt dit zichtbaar door metrics te implementeren die handvaten geven dit proces continue te verbeteren. Daarnaast onderhoudt je nauw contact met de opdrachtgevers, behartigt hun belang en in overleg met onze business developers werk je aan een goede relatie met de opdrachtgevers.

Jouw skills

  • Je bent een resultaat gerichte doener en vindt snel manieren om over, langs of door belemmeringen naar succes heen te gaan.
  • Je plant, organiseert en stelt de juiste prioriteiten.
  • Je bent graag onderdeel van een team, je hebt een open houding en bent benaderbaar.
  • Je hebt een bouwkundige achtergrond.

Ons aanbod

  • Bij Spotr.ai werk je in een dynamische werkomgeving met flexibele werktijden en locatie (thuiswerken = toegestaan), doorgroeimogelijkheden en een goed compensatiepakket.
  • Je hebt de kans om aan de basis te staan ​​van een revolutionair tech-platform.
  • Je maakt echte impact, zowel op ons platform, op de vastgoedsector als op de levensomstandigheden van honderdduizenden mensen.
  • Je mag werken met geweldig team dat techniek gebruikt om de wereld te verbeteren!
  • Spotr.ai heeft een fantastische kantooromgeving, met veel planten.
  • Je zal werken in een platte en informele organisatie die regelmatig (digitale) borrels en (online) events houdt om de teamspirit gaande te houden!

Procedure

Is dit echt wat voor jou? Stuur dan je Motivatiebrief en CV naar niels@spotr.ai

Informatie

Voor meer informatie over de vacature, neem contact op met Niels Dijkstra: niels@spotr.ai / +31 6 57 13 51 99