Bedrijf
RoosRos Architecten
Type
Stageplek
Locatie
Rotterdam (NL)
Branche / Vakgebied
Architecture, Building Technology, Geomatics
Website
https://www.roosros.nl

Omschrijving

VACATURE 1: Vacature stagiair Design by Performance

Klaar voor het echte werk? Kom werkervaring opdoen bij RoosRos!

Wij zijn RoosRos Architecten, een architectenbureau met passie voor ons vak. Elke dag zetten onze meer dan zestig collega's zich in voor nieuwe benaderingen van design, duurzame oplossingen en werken ze samen aan onze ambitieuze visie. Werken bij RoosRos betekent werken in een prettige werkomgeving, met leuke, verschillende collega's in een professioneel, ambitieus team. Openheid, samenwerking en verantwoordelijkheid vinden wij erg belangrijk. We investeren in onze mensen en onze organisatie.

Binnen ons team, vestiging Oud-Beijerland, hebben we ruimte voor ambitieuze studenten. Wij hebben per direct een vacature voor een stagiair Design by Performance.

Als stagiair Design by Performance werk je voor een groot deel zelfstandig aan een onderzoek op het gebied van Parametrisch Ontwerpen. 

Samen met andere projectleden zorg je ervoor dat RoosRos een stap verder komt binnen haar toekomstvisie op dit gebied. De focus zal in eerste instantie liggen op energie- en daglichtstudies. Je krijgt een vaste stagebegeleider, die je gedurende de hele periode begeleidt.

Je bent bij ons als stagiair of pas afgestudeerde echt een onderdeel van onze organisatie. Dit vinden wij overigens vanzelfsprekend. Hier is ruimte voor jouw passie!

RoosRos Architecten staat voor Respectvol Rentmeesterschap. We voelen ons verantwoordelijk voor een leefomgeving die bijdraagt ​​aan het welzijn en geluk van mensen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. Voor huidige en toekomstige generaties.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor de uitgebreide beschrijving eens op onze website: https://www.roosros.nl/atelier/. Heb jij zin om deze uitdaging aan te gaan? We maken graag kennis met jou. Mail je sollicitatie met CV naar: sollicitatie@roosros.nl.

 

VACATURE 2: RoosRos zoekt jong talent!

Wij zijn RoosRos Architecten, een architectenbureau met passie voor ons vak. Elke dag zetten onze meer dan zestig collega's zich in voor nieuwe benaderingen van design, duurzame oplossingen en werken ze samen aan onze ambitieuze visie. Nieuw talent verwelkomen wij graag! Werken bij RoosRos betekent werken in een prettige werkomgeving, met leuke, verschillende collega's in een professioneel, ambitieus team. Openheid, samenwerking en verantwoordelijkheid vinden wij erg belangrijk. We investeren in onze mensen en onze organisatie. Je bent bij ons als stagiair of pas afgestudeerde echt een onderdeel van onze organisatie. Dit vinden wij overigens vanzelfsprekend. Hier is ruimte voor jouw passie!

RoosRos Architecten staat voor Respectvol Rentmeesterschap. We voelen ons verantwoordelijk voor een leefomgeving die bijdraagt ​​aan het welzijn en geluk van mensen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. Voor huidige en toekomstige generaties.

Ons werk is gebaseerd op de visie van Respectvol Rentmeesterschap. Vooral in ons beroep voelen we de plicht om voor onze wereld te zorgen en deze in de best mogelijke vorm achter te laten voor de toekomst. Onze missie is uitgewerkt langs twee lijnen: gezond en toekomstgericht, gevat in onze toekomstvisie, die we RoosRos2025 noemen.

RoosRos is een lerende organisatie. Door middel van innovatie en samenwerking in de bouwketen dragen we bij aan een gezonde en toekomstgerichte gebouwde omgeving. Onze dienstverlening bestaat voornamelijk uit onze kennis en kunde. Daar zit onze meerwaarde. We willen het potentieel en de ambitie van onze collega's aanboren en het beste in hen naar boven halen. Wij stimuleren pas afgestudeerden de BEP te volgen en begeleiden je daarbij. Gerichte, duurzame en slimme investeringen in elkaar; dat is hoe we het doen. We organiseren initiatieven om te inspireren, te leren en ons te blijven ontwikkelen. De som van die initiatieven noemen we de RoosRos Academie.

Ben jij het talent dat wij zoeken? Interesse in een stage bij RoosRos? Of pas afgestudeerd? Neem contact met ons op! Wij maken graag kennis met jou. Mail je sollicitatie met CV naar: sollicitatie@roosros.nl.