Wij bieden meerdere mogelijkheden aan om een lezing te organiseren met Stylos. Dit kan zowel via Stylos Algemeen als via onze commissies. Indien u het graag via Stylos Algemeen zou willen, dan zou u contact kunnen opnemen met de Commissaris Externe Betrekkingen van Stylos via externalaffairs@stylos.nl
Indien u graag met één van onze commissies zou willen samenwerken, is hieronder een overzicht te vinden van de mogelijkheden en contactgegevens:

Stylos Algemeen

Gedurende het jaar wordt er vanuit het bestuur ook een aantal lezingen georganiseerd.

Hiervoor kunt u contact opnemen met externalaffairs@stylos.nl

40412448933_e2b212f2ee_o.jpg

Business at University (BAU)

Dit zijn de bedrijvendagen van Stylos. Vaak wordt er een openingslezing gegeven een maand voor de bedrijvendagen en is er een lezing als opening van de bedrijvenmarkt.
Meer informatie is te vinden op bau.stylos.nl

Bij interesse in samenwerking met betrekking tot de BAU commissie, kan contact worden opgezocht via bau@stylos.nl

Bouw Commissie

Deze commissie is ingestoken op de koppeling tussen de student en de bouwpraktijk. De invulling hiervan is vrij in te vullen voor de commissie.

Bij interesse in samenwerking met betrekking tot de Bouw commissie, kan contact worden opgezocht via bouw@stylos.nl

superuse_lezing_7.jpg

Dies

Deze week wordt de verjaardag van Stylos gevierd. De week bestaat uit verschillende soort activiteiten, bijvoorbeeld een feest, diner, workshop, en lezing.

Bij interesse in samenwerking met betrekking tot de Dies commissie, kan contact worden opgezocht via dies@stylos.nl

49647269671_b578bca62a_o.jpg

Ouderdag

Tijdens de Ouderdag ervaren de ouders een dag uit het leven van een bouwkundestudent. Hier wordt onder andere een workshop en lezing gegeven.

Bij interesse in samenwerking met betrekking tot de Ouderdag commissie, kan contact worden opgezocht via ouderdag@stylos.nl

51193202393_6198c76ebe_o-1.jpg

SteeOwee

Dit is het eerstejaarsweekend van Stylos. Dit weekend leren de nieuwe eerstejaars Bouwkunde, de vereniging en elkaar beter kennen. Op dit evenement komen ongeveer 300 eerstejaars en 50 ouderejaars af.

steeowee@stylos.nl

48863535503_e74390274a_o.jpg

24H Design Contest

Naast de ontwerpwedstrijd worden tijdens de 24H Design Contest ook altijd lezingen gegeven. Meer informatie is te vinden onder ‘Design Contest’.

Bij interesse in samenwerking met betrekking tot de 24H Design Contest commissie, kan contact worden opgezocht via 24h@stylos.nl

48144480427_0c01bf867e_o.jpg