Beste bezoeker,

De Stylos Carrière-website is nog volop in ontwikkeling. De aangeboden content kan hierdoor mogelijk nog ontbreken of incompleet zijn. Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u contact opnemen met de Commissaris Externe betrekkingen (zie Contact). Excuses voor het ongemak!

Er zijn verschillende mogelijkheden om een ontwerpopdracht onder de aandacht te brengen bij de studenten.

Stylos Algemeen

Zo kan in samenwerking met de Commissaris Externe Betrekkingen een Design Contest worden opgezet, waarin deelnemende studenten worden uitgedaagd gedurende een aantal weken invulling te geven aan de opdracht.

24H Design Contest

Stylos organiseert hiernaast ieder jaar de 24H Design Contest, waar in 24 uur tijd een ontwerpopdracht getackeld wordt, afgewisseld door een leuk en informatief programma met lezingen, activiteiten en eten. Bij interesse in samenwerking met betrekking tot de 24H Design Contest commissie, kan contact worden opgezocht via 24h@stylos.nl

Casus

Een ontwerpopdracht kan daarnaast ook in zeer verkorte variant als casus plaatsvinden. Door het korte tijdsbestek van een casus blijft de inhoud vaak vrij conceptueel, maar hierdoor worden studenten uitgedaagd in korte tijd met simpele oplossingen te komen die daarna door u zelf kunnen worden uitgewerkt en toegepast. Casussen kunnen worden opgezet vanuit de Commissaris Externe Betrekkingen, maar ook bij deelname aan BAU.