Voorbereidende evenementen

In de eerste periode van BAU, voorafgaand aan de afsluitende hoofdevenementen, worden elk jaar verschillende pre-events georganiseerd. Deze bestaan bijvoorbeeld uit workshops met betrekking tot het opstellen van een CV of portfolio of waarin je leert een bedrijf te benaderen.

Hoofdevenementen

Tijdens de hoofddagen van BAU vinden casussen, speeddates, een openingslezing, een bedrijvenmarkt en een afsluitende borrel plaats. Alle evenementen worden gehouden op de faculteit en zijn toegankelijk voor alle studenten. Naast de markt zijn ook de casussen en speeddates een belangrijk onderdeel van BAU. Gedurende het oplossen van een kort ontwerpprobleem of georganiseerde één-op-één gesprekken kunnen studenten direct kennismaken en contact leggen met bedrijven die interessant voor hen zijn. Door middel van al deze activiteiten probeert BAU de schakel te zijn tussen de student en de praktijk. Hierbij wordt geprobeerd uit iedere categorie bedrijven te selecteren, waardoor elke mogelijke richting aan bod komt bij BAU.

Afgelopen evenementen

                  

         

[afbeeldingen met links naar Flickr albums of aparte pagina's, afhankelijk van content] - (elementenmodule posterformaat?)

https://www.flickr.com/photos/stylos/albums/with/72157715195977423

BAU 2020
Lecture Studio RAP
CV Check
Portfolio Check
How to Present Yourself Online (online)
Internship Column (online)
Case Studies (online)
Career Platform (online)

BAU 2019
Lecture V8 Architects
CV Check
Portfolio Check
Intern Panel
Case Studies
Speed Dates
Lecture Daan Zandbelt
Business Fair

BAU 2018
etc.