Bedrijf
KAW
Type
Stageplek
Locatie
Rotterdam (NL)
Branche / Vakgebied
Architecture
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.kaw.nl/

Omschrijving

Over KAW

Wij zijn KAW. Ontwerpers, onderzoekers en adviseurs met oog voor mens en samenleving. Met oog voor jou. Wij creëren kansen om onze leefomgeving toekomstbestendig te maken.

Team

Vanuit onze vestiging in Rotterdam werken wij aan een groot scala van prachtige opdrachten binnen en buiten de regio. Ons team bestaat uit ongeveer 20 medewerkers in de functies: architecten, ontwerpers, projectleiders, stagiaires en academiestudenten. In sommige projecten is er een nauwe samenwerking met het team in Groningen en Eindhoven.

Werkzaamheden

Als stagiair werk je mee in ons team, aan diverse plannen op zowel architectonisch als stedenbouwkundig gebied. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het meewerken aan projecten en het uitvoeren van werkzaamheden tijdens alle fasen van een project. Door de multidisciplinaire benadering van KAW werk je veel samen met ontwerpers, projectarchitecten en projectmanagers. We garanderen een zeer leerzame stage waarin je mogelijkheden krijgt het vak écht te ontdekken en een belangrijke bijdrage te leveren aan de projecten.

Startdatum

Februari 2020 voor 3 tot 6 maanden

Wij zoeken iemand die

- zich wil ontwikkelen in het definiëren, ontwerpen, bouwen, onderhouden en aansturen van bouwkundige processen en/of producten
- kennis heeft van het tekenen met 3D-tekenprogrammatuur en adobe
- durft te vragen, open staat om te leren en beschikt over een hands on mentaliteit

"Aandacht maakt alles mooier, en bij KAW is er tijd voor aandacht. "
Heini Wanders - Architect

Wij bieden

- een stagevergoeding van € 500,- per maand o.b.v. 40 uur per week
- iedere dag een gratis lunch!
- een enthousiasmerende werkomgeving
- begeleiding in het werk en bij je persoonlijke ontwikkeling
- leerzame en mooie projecten waar aan je mag werken
- ruimte voor afstudeer- of stage opdracht vanuit school

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief, CV en eventueel portfolio naar personeelszaken@kaw.nl. Marjo of Lisa neemt dan contact met je op.