Bedrijf
JS Consultancy
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Sector
Urbanism
Website
https://www.jsconsultancy.nl/

Omschrijving

Ondernemende Stedenbouwkundige voor een veelzijdige en afwisselende functie

Samenvatting

Stevige ondernemende Stedenbouwkundige die ruimtelijke en maatschappelijke ontwikkelingen samen met stakeholders en inwoners vertaalt naar beelden en plannen. Adviseert bij stedenbouwkundige onderdelen en ruimtelijke plannen. Professional in vraagstukken bij herstructurering in historische kernen tot ontwerp opgaven in toeristische sector. Procesvaardig, overtuigingskracht, communicatief, initiatiefrijk, wordt enthousiast van diversiteit in vraagstukken.

Algemene Informatie

De gemeente Veere is een prachtige gemeente op het eiland Walcheren en bestaat uit 13 karakteristieke kernen. Het landschap is mooi en veelzijdig, zoals strand, duin en bos. Er is veel toerisme en recreatie. De gemeente bouwt aan een gezonde omgeving en bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling wordt hieraan gewerkt met een gedreven en ambitieus team. Er is ruimte voor een nieuwe, enthousiaste collega en daarom zijn we op zoek naar de juiste professional om het team bij de gemeente Veere te komen versterken.

Functie informatie

Als stedenbouwkundige vertaal je ruimtelijke en maatschappelijke ontwikkelingen naar beelden en plannen. Dit doe je niet alleen vanachter je bureau, maar samen met stakeholders en inwoners in onze gemeente. Je adviseert over stedenbouwkundige onderdelen bij ruimtelijke plannen en opgaven waarin de buitenruimte en herstructurerings-vraagstukken een rol spelen. Vanwege het karakter van de gemeente Veere is het werkveld divers. De vraagstukken variëren van herstructureringen in historische kernen tot ontwerpopgaven in de toeristische sector. Door jouw interesse en nieuwsgierigheid weet je precies wat er allemaal op jouw vakgebied afspeelt.

Wat wij vragen

Je hebt WO werk- en denkniveau en meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een relevante opleiding en beschikt over aantoonbare kennis van en ervaring met werken in het vakgebied. Je bent analytisch, ondernemend, flexibel, communicatief  en bezit de nodige strategische- en procesvaardigheden. Je bent creatief en innovatief en zet dit in om complexe maatschappelijke ontwikkelingen op waarde te schatten en deze te vertalen naar de effecten voor gemeentelijk beleid.

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende, uitdagende en zelfstandige functie binnen een ambitieuze organisatie.

Het maandsalaris is max. € 4.859,- (schaal 11) op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast is er een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. Het betreft een vaste fulltime (36 uur) functie.

Sollicitatieprocedure

De gesprekken bij de opdrachtgever zullen op 22 mei in de ochtend plaatsvinden.

Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Michel Kollau, 06-5113 5793