Bedrijf
FR-EE
Type
Stageplek
Locatie
Mexico-Stad
Sector
Architecture
Website
http://www.fr-ee.org/

Omschrijving

Wij zijn een internationaal architecten- en industrieel ontwerpbureau opgericht door Fernando Romero met kantoren in Mexico City en New York. FR-EE is actief in de herconfiguratie van de openbare ruimte; onze toewijding om historische, sociale, economische en ecologische contexten te vertalen naar hedendaagse stedelijke (her)bestemmingen heeft kritieke aandacht getrokken en miljoenen bezoekers aangetrokken, met uiteindelijk een positieve impact in steden en gemeenschappen. In de afgelopen 18 jaar heeft FR-EE projecten gerealiseerd en voorgesteld in meerdere landen die verschillende programma's en contexten omvatten, van musea en kantoorgebouwen tot dichtbevolkte stedelijke centra en het grootste toekomstige vliegveld van het Amerikaanse continent.

Stagiaires bieden architectonische ondersteuning aan de hoofdarchitect bij het ontwerpen, coördineren en detailleren van materialen en systemen en moeten de volgende taak in hun functie kunnen uitvoeren (maar niet beperkt tot):

- Werken als onderdeel van een architectonisch team om taken/projecten met succes uit te voeren.
- Productie van getekende en grafische informatie in 2D en 3D.
- Ontwerpschema's; ruimteprogrammering en siteplanning evenals de productie van aanzichten, doorsnedes, 3D-weergaven en architectonische details.
- Helpen bij de stroomlijning van het architectonisch ontwerpproces van conceptueel ontwerp tot de algehele voltooiing van projecten.
- Neem deel aan het architectonisch ontwerpproces en ontwikkel alternatieve oplossingen en presentatiematerialen die worden gebruikt om concepten aan de klant te communiceren.
- Assisteer architecten in constructietekeningen.
- Ontwikkel schaalmodellen (maquettes).

 Basis vereisten:

- Op dit moment ingeschreven of recent afgestudeerd in bachelor of master Architectuur, Design, Interior Design, Urbanism, of verwante loopbaan.
- Bekwaam in AutoCAD, Rhinoceros, Adobe en Microsoft Office.
- Ervaring in V-Ray en/of andere rendering software zou een plus zijn.
- Professionele houding en organisatorische vaardigheden.
- Goede interpersoonlijke vaardigheden en in staat om op alle niveaus met collega's en klanten te werken.
- Communicatie vaardigheden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande?! Stuur dan je portfolio in PDF (max. 10MB), CV en motivatiebrief naar Libia Castilla via lc@fr-ee.org met als onderwerp “Architectural Internship”.