Bedrijf
rudy uytenhaak + partners architecten
Type
Stageplek
Locatie
Amsterdam
Sector
Architecture
Website
https://www.uytenhaak.nl/

Omschrijving

Voor 2019 zoeken wij een Nederlands sprekende stagiair van TU of Academie van Bouwkunst, die binnen ons bureau wil leren.

RU+PA is een Amsterdams middelgroot, onderzoekend en creatief bureau.

Wij werken in een jong hecht en enthousiast team van ruimdenkende architecten in een informele sfeer en houden van actieve collega’s, die positief zijn ingesteld en initiatief tonen. 

Wij werken vanuit het bewustzijn dat de impact van de gebouwde omgeving op het milieu, de leefkwaliteit en de toekomstverwachting van de aarde, groot is en streven daarbinnen naar verantwoorde architectuur. 

Onze architectuur tekent zich in contextuele, integrale, duurzame ontwerpen, waarbij detail en materialen een essentieel onderdeel zijn van onze architectuur. Wij werken aan plannen, van schetsontwerp tot aan oplevering, voor gevarieerde projecten op het gebied van stedenbouw, woningbouw en utiliteitsbouw.

Als Stagiair krijg je de kans om samen met een team van architecten aan projecten te werken van verschillende schaal variërend van stedenbouwkundige studies tot de uitwerking van details voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Ook verzamel je gegevens, verricht je analyses en werk je schetsen en ontwerpen uit in BIM met Revit. 

Ben jij een enthousiaste teamspeler, die nauwkeurig werkt met technisch inzicht en oog voor detail, dan is ons bureau zeker interessant voor jou. Wij helpen je graag bij een interessante praktijk leerervaring! Elk semester hebben we een plek beschikbaar voor een gemotiveerde stagiair.

Profiel:

- Breed geïnteresseerd in Architectuur én Bouwtechniek
- Opleiding Architectuur aan TU of Academie voor Bouwkunst 
- ervaring met Revit, Autocad, Sketch-up & Adobe is een pré
- een goede beheersing van de Nederlandse taal

Wij bieden:

- een functie voor 40 uur
- een informele en inspirerende werkomgeving
- diversiteit in projecten
- stagevergoeding
- lunch

Ben jij de stagiair waar wij naar op zoek zijn? Mail dan je motivatie, Curriculum Vitae en portfolio (PDF max 8 mb) naar arch@uytenhaak.nl onder vermelding van “stageplaats 2019” t.a.v. Marianne Bogman.