Bedrijf
SITE Urban Development
Type
Stageplek
Locatie
Amsterdam
Sector
Urbanism, Landscape Architecture
Website
https://site-ud.nl

Omschrijving

Heb jij interesse om allround praktijkervaring op te doen bij een bureau voor strategische gebiedsontwikkeling? SITE urban development zoekt per 1 februari een gedreven stagiair gebiedsontwikkeling en stagiair ontwerper om ons team te versterken. 

Wie zijn wij?

SITE adviseert gemeenten, rijksoverheid, ontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers en samenwerkingsverbanden tussen hen. We werken aan complexe projecten. Vanuit een duidelijke visie en sterk concept maken we ontwikkel-strategieën voor gebieden op basis waarvan scherpe samenhangende keuzes gemaakt kunnen worden en ontwikkelingen op gang gebracht worden.

Stagiair Gebiedsontwikkelaar

Binnen ons kleine veelzijdige team draai je volledig mee en werk je altijd op het snijvlak van ruimtelijke planning en ontwerp, ontwikkeling van de markt en financiële strategieën, van gebouw-, gebieds- tot regionaal niveau. Ons werk vraagt om een kritische houding, energie en bovengemiddelde interesse en kennis van het vak gebiedsontwikkeling. Je bent accuraat, kunt snel schakelen en studeert aan een universitaire (master)opleiding Management in the Built Environment, stedenbouw, planologie of (stads-/economische-) geografie.

Voor meer informatie, zie onze website:
https://site-ud.nl/team/stagiaire-gebiedsontwikkelaar/ 

Stagiair Ontwerper

Naast algemene ondersteuning van het bureau omvatten je werkzaamheden onder meer het analyseren van plekken en nieuwe visies en concepten visualiseren. Hiervoor doe je referentieonderzoek naar o.a. woonmilieus, dichtheden en woonconcepten, doe je ontwerpend onderzoek en verzorg je de grafische vormgeving hiervan. Ons werk vraagt om een kritische houding, energie en bovengemiddelde interesse en kennis van het vak gebiedsontwikkeling. Je bent accuraat, kunt snel schakelen en studeert aan een universitaire (master) Stedenbouw. Beheersing van Illustrator, Photoshop en Indesign, CAD en 3D tekenen (bij voorkeur Rhino of SketchUp) zijn een must.

Voor meer informatie, zie onze website: 
https://site-ud.nl/team/gezocht-stagiaire-ontwerper/