Bedrijf
Xtend Studentenuitzendbureau
Type
Vacature
Locatie
Zoeterwoude
Sector
Architecture
Start op
30 oktober 2017
Website
https://xtend.nl/studenten/

Omschrijving

Wil jij werken voor één van de grootste aanbieders op het gebied van gevelbouw in de Benelux ? Wil jij geassocieerd worden met een organisatie die kwaliteit uitzonderlijk hoog in het vaandel heeft staan?

Als jij op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende functie waarbij de krijtlijnen al uit staan, maar waarbij je ook de nodige vrijheid krijgt om deze functie zelfstandig in te vullen, dan is dit jouw kans!

Als engineerder ben je verantwoordelijk voor de totale uitwerking van diverse projecten. Dit kunnen projecten zijn binnen de Benelux en Europa maar ook daarbuiten. Je werkt samen binnen een gemotiveerd en vakkundig projectteam.

Functie eisen:

 Je hebt hbo civiele techniek of hbo bouwkunde afgerond, en je hebt inmiddels een aantal jaar ervaring als engineerder op projecten van kleine tot gemiddelde omvang en complexiteit.

Je bent vanaf de start tot het einde betrokken bij het project en draagt zorg voor alle aspecten van de engineering en soepele voortgang van het project. Voor jou staat het bewaken van de voortgang voorop, je signaleert risico’s en onderneemt hier actie op. In je dagelijks werk schakel je dan ook met gemak tussen alle betrokken partijen bij het bouwproces. Je hebt er geen moeite mee om af en toe een stukje werkvoorbereiding of calculatie mee te pakken.

Je bent een visitekaartje voor de organisatie en mede door jouw enthousiasme, zelfstandige en pro-actieve houding, communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen weet jij een belangrijke bijdrage te leveren aan een succesvolle oplevering van het project.

Inhoud:

Binnen de functie zullen je verantwoordelijkheden oa bestaan uit:

 • Het tot uitvoering klaarmaken van gevelontwerpen.
 • De controle van de technische tekeningen.
 • Het bewaken van de engineeringsplanning.
 • Het bewaken van de voortgang van diverse tekeningen.
 • Het bewaken van meer- en minderwerk.
 • Het uitwerken tot productie gereed van productietekeningen
 • Verantwoordelijk voor zijn uitgebrachte tekenwerk.
 • Het bewaken van de kostprijs.

Je bent op de hoogte van marktontwikkelingen, hebt een pro-actieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt nauw samen met je collega’s binnen en buiten de afdeling engineering. Samen met andere belangrijke schakels, zoals de uitvoerder en de projectleider zorg je voor een soepel en correct lopend project.

Wat bieden wij ?

Een uitdagende en afwisselende functie met ruime doorgroeimogelijkheden binnen een succesvolle internationale organisatie met informele inslag. Wij werken samen als één team van jong tot oud, van fabrieksmedewerker tot directeur, en de lijnen binnen de organisatie zijn dan ook kort.

Wat bied jij ?

 • Een afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde.
 • Meerdere jaren aantoonbare werkervaring als werkvoorbereider in de bouw.
 • Stressbestendig en in staat snel te kunnen schakelen binnen diverse projecten en op verschillende niveaus.
 • Kennis en ervaring met Auto-Cad/ Revit/ MS Office / ERP-software
 • Pro-actieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
 • Een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Je herkent jezelf in de volgende competenties?

Representatief voorkomen, geen 9 tot 5 mentaliteit, pro-actief en communicatief, klantgericht en stressbestendig.

Interesse? 

Mail dan naar: luc.vanwanroij@xtend.nl