Website
http://www.bamcareers.com

Over Koninklijke BAM Groep

Building the present, creating the future

Onze maatschappij verandert voortdurend en de bebouwde omgeving beweegt daarin mee. Met the internet of things, data en virtual reality kan slim worden ingespeeld op woonbehoeften. En wat is het effect van zelfrijdende auto’s op de infrastructuur van de nabije toekomst? Daarnaast heeft de enorme vlucht van de technologie de afgelopen jaren innovaties voortgebracht die uitstekend toepasbaar zijn in het bouwproces: robotisering, 3D-printers, drones. Nieuwe contractvormen vragen om een meer klantgerichte aanpak waarbij de eindgebruiker en de omgeving het uitgangspunt vormen. Ontwikkelingen in de circular economy motiveren om voor elke vraag een duurzame oplossing te bieden. Denken in mogelijkheden brengt onze samenleving verder. BAM heeft de ambitie voorop te lopen bij deze vernieuwingen. Jij ook?

Koninklijke BAM Groep: de ondernemende bouwer, met aandacht voor professionele, innovatieve en duurzame oplossingen. Van tunnels en ziekenhuizen in Nederland tot steigers in Australië en voetbalstadions in Abu Dhabi, wij staan aan de basis van vele toonaangevende bouw- en infraprojecten. Daarnaast kom je ons tegen in elke fase van het bouwproces: van projectontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. BAM: een grote organisatie opgebouwd uit vele kleine, familiaire onderdelen. Een van de voordelen van werken bij een grote organisatie als BAM is dat er volop mogelijkheden zijn om door te groeien. Anderzijds beschikken we ook over een collegiale sfeer, waarin iedereen wordt gestimuleerd om te komen met ideeën om gezamenlijk te werken aan de vooruitgang van BAM!

Nieuwsgierig geworden? Je kan bij ons terecht voor (afstudeer)stages, startersposities of het BAM Graduate Programme! Kijk op http://www.bamcareers.com voor de mogelijkheden of volg ons via @werkenbijbam op Instagram of Facebook.